Haita de lupi nu poate fi tratată cu diplomaţie!

Exprimările în public și limbajul mai colorat ale primarului Adrian Torma se pare că deranjează unele personaje din viața politică a orașului Moldova Nouă. Edilul face trimitere la prefectul județului, Matei Lupu, şi la Eugen Băleanu, liderul local al Partidului Verde.

„Nu știu ce exprimări îi deranjează, dar cu siguranță că omul politic este și el om și cred că, după 27 de ani de diplomație cu păr pe limbă, în care ne ascundem în spatele unor cuvinte elegante, cred că trebuie să ajungem într-o situație în care mai și spunem lucrurilor pe nume. Cred că asta își doresc și alegătorii și atunci cred că este de lăudat când apare o persoană care are atitudine și spune lucrurilor pe nume, pe un limbaj popular. Să știți că nu am fost cel mai bun din clasă la limba română, dar de fiecare dată pun ghilimelele de rigoare și da, le spun haită de lupi, pentru că este și o legătură cu cel care a condus orașul”, spune Adrian Torma, primarul orașului de la malul Dunării.

Sprijin de la Hurduzeu, piedici puse de pesediştii din Moldova Nouă!

Întrebat de jurnalistul Dan Popoviciu, în cadrul emisiunii live de la Express de Banat, dacă mai are haita lângă el dl Matei Lupu, acum că, iată, conduce județul din funcția de prefect, primarul Adrian Torma răspunde: „Putem vorbi de cei aleși, gen președintele Consiliului  Județean, că el conduce județul, nu de cei numiți, cum e Matei Lupu. Silviu Hurduzeu, din punctul meu de vedere, a făcut pași înainte legat de aceste orgolii și pasiuni politice, pe care le avem toți. În relația cu Primăria Moldova Nouă a fost extrem de ok din punctul meu de vedere. Iată un exemplu. În momentul în care am constatat și eu și el că avem niște moșteniri extrem de grele, am avut o discuție și i-am spus că avem două variante: ori omorâm proiectul, ori îl continuăm împreună. Ne-am înțeles atât pe parteneriatul de la SC Eoliana, să treacă la Primăria Moldova Nouă, să putem veni cu un suport financiar ca să pornim acel vaporaș, apoi pe proiectul cu bacul, care este acum la Moldova Nouă – am avut suport din partea echipei și a domniei sale, dar, surprinzător, cei care au condus orașul, și au fost reprezentanții PSD-ului, au votat în fiecare ședință de Consiliu Local împotrivă, ceea ce nu este de admirat”.