Primarul Torma și președintele Popovici rup barierele! „Actuala echipă PNL este un grup de interese, ascuns în spatele unui fost primar!”

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Adrian Torma are sprijinul PSD, partid din care face parte și a cărui organizație locală o conduce de curând, dar și susținerea Pro România în alegerile locale din 27 septembrie, când țintește al doilea mandat. În plus, sunt șanse mari să primească și sprijinul lui Ionuț Popovici și al Partidului Mișcarea Populară!

Primarul orașului Moldova Nouă a fost tentat de mai multe ori să renunțe nefiind mulțumit de ritmul în care reușește să schimbe fața orașului. Adrian Torma și-a dorit mult mai mult decât a reușit în primii patru ani de mandat. Destui colegi, cu multe mandate în spate, îi spuseseră că primii patru ani sunt doar pentru a pregăti terenul, pentru a pune lucrurile în ordine și a pregăti o strategie. S-a convins și el că așa e, în ciuda eforturilor și compromisurilor pe care le-a făcut. „Am decis să candidez și pentru cel de-al doilea mandat de primar pentru că am înțeles că în patru ani e greu să poți pune lucrurile la punct într-o comunitate care ani de zile a rămas în spate. Faptul că nu li s-a dat continuitate primarilor a fost o barieră de care greu am putut trece și greu am recuperat timpul pierdut. În 2016, venirea mea în funcția de primar a creat toate premisele ca multe proiecte noi, cu o viziune modernă, să aibă aplicabilitate. Din păcate, cei patru ani nu au fost de ajuns decât pentru a crea o strategie, a realiza câteva proiecte mici. Ca să putem duce proiectele mari la îndeplinire e nevoie și de cel de-al doilea mandat. Primul nu a fost ușor, dar am învățat extrem de multe lucruri și, probabil că și la mine, așa cum s-a întâmplat în cazul multor primari de succes, al doilea mandat încununează munca din primul”, a comentat Adrian Torma înainte cu o zi de depunerea candidaturii la Biroul Electoral Local.

În cei patru ani petrecuți în funcția de primar al orașului de la Dunăre, Adrian Torma s-a convins cât de importantă este și coabitarea cu partenerii politici, parteneri care acum îi susțin candidatura. După Pro România, social-democratul Torma ar putea să se bucure și de suportul PMP. „Am încercat să construiesc o echipă care să câștige alegerile la Moldova Nouă, dar în același timp mă bucur de alianțele pe care le putem crea și trebuie să recunosc că sunt impresionat de programul pe care PMP îl are la nivel de județ. Am și o relație de prietenie cu președintele Ionuț Popovici, unul dintre oamenii tinerii, nou apăruți în politică, la fel ca și mine, care vede lucrurile în forma modernă. Am regăsit foarte multe dintre obiectivele mele prezentate de domnia sa în planul de viitor al PMP la nivel de județ și la nivel local. Amândoi vedem turismul ca o oportunitate. Amândoi vorbim de turism industrial, de faptul că Moldova Nouă e singurul oraș la Dunăre din Regiunea 5 Vest și că apariția unui port comercial și industrial sunt o prioritate. Și eu încerc să ajut cât mai mult investitorii locali. Toate acestea m-au făcut să cred că împreună cu Ionuț Popovici și PMP am putea face lucruri extraordinar de frumoase și la nivel local. Mai ales că în organizația locală se creează o nouă echipă în care tinerii au rolul principal. Mă bucur că au înțeles că e nevoie de o nouă generație care să se implice pe eșichierul de dreapta și îl invit pe domnul Popovici să încercăm împreună să spargem niște bariere pe care predecesorii noștri nu au fost dispuși să le accepte. Astfel, la Moldova Nouă, organizația locală PMP să sprijine candidatura mea pentru că dreapta tradițională e căpușată de personaje suspecte care au trecut de la PSD la PNL după ciolan, de oameni care în acest moment și-au asumat conducerea PNL după ce timp de opt ani n-au mai trecut prin oraș și de oameni care mi-au solicitat tot felul de avantaje personale! Nu le-am dat curs și acum au devenit mari urmași ai Brătienilor. E vorba totuși de un mic grup de interese locale!”, a dezvăluit Adrian Torma.

Cu alte cuvinte, Adrian Torma ar putea conta la alegerile din 27 septembrie pe sprijinul a trei partide, PSD, Pro România și PMP, ceea ce lămurește deja în mare măsură câștigătorul. Torma nu rămâne nici el dator, le recomandă celor cu înclinații politice de dreapta să uite de PNL la Moldova Nouă, pentru că PMP este partidul de care se leagă speranțele de mai bine ale orașului. De PMP și de Ionuț Popovici, candidatul formațiuni pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin. „M-aș bucura ca oamenii cu principii de dreapta să aleagă o nouă dreaptă la Moldova Nouă, să aleagă PMP, pentru că dacă vor vota actuala echipă PNL votează, de fapt, un grup de interese, care se ascunde, din păcate, în spatele unui fost primar. M-aș bucura ca domnul președinte Popovici să poarte o discuție cu colegii domniei sale și, poate, până marți, să hotărască susținerea candidaturii mele pentru funcția de primar al orașului Moldova Nouă”, a adăugat Adrian Torma.

expres banat 1000x100 (2)