Primarul Torma primește amenințări! „Ne vedem la următoarele alegeri!”

Primarul Torma continuă lupta cu cetățenii care depășesc anumite limite. De această dată, edilul de la malul Dunării îi arată cu degetul pe cei care-l amenință că nu îl vor mai vota la următoarele alegeri, dacă nu le rezolvă urgent problemele personale.

În 8 luni de mandat, Adrian Torma s-a confruntat cu situații diverse. După ce vizita în Orașul Nou l-a făcut să îi catalogheze prin cuvinte dure pe locuitorii cartierului, de această dată edilul îi scoate în față pe cei care vin cu cereri deplasate la Primărie, amenințând că, dacă nu le sunt rezolvate problemele, Torma nu mai „pupă” votul lor la următoarele alegeri.

„Ieri, o doamnă solicita pe un ton hotărât că trebuie să îi anulez o amendă că așa vrea ea să facă primarul, altfel nu mă mai votează. În altă zi, un cetățean mă apostrofa că în 6 luni nu i-am asfaltat aleea și că deja am probleme peste 4 ani. Un alt cetățean hotărât îmi spune că nu sunt capabil să rezolv problema câinilor… că el plătește taxe (aprox. 100 de lei pe an impozit pe apartament ) și nu mai are cum să mă voteze. Și exemplele pot continua la nesfârșit!”, susține Torma.

Edilul din Clisură spune că, din păcate, unii cetățeni consideră că au doar două obligații și uită care sunt, în realitate, atribuțiile primarului și de ce a fost ales. „Întâlnesc oameni care, cu un tupeu dus mult peste limita bunului-simț, consideră că au două obligații: să plătească taxe; să critice și să amenințe că ne vedem la următoarele alegeri. Dar ei uită să țină cont că un primar trebuie să rezolve problemele întregii comunități, nu problemele personale ale cetățenilor”.

1000x200 dacus 02

Torma se întreabă dacă nu cumva unii oameni depășesc deja anumite limite și afirmă chiar că declarațiile care fac referire la viitoarele alegeri îi induc o „stare de umilință”. „De foarte multe ori am simțit starea de umilință când cetățenii, cărora nu pot să le rezolv problemele personale, îmi reamintesc de alegerile viitoare. Oare nu depășim limitele normale? Oare doar problemele personale trebuie rezolvate? Oare aceasta este o mentalitate care poate aduce progresul comunității noastre?”.

În mesajul său, Adrian Torma sugerează că fostul primar al orașului Moldova Nouă ar fi rezolvat unele probleme ale cetățenilor, deși legea nu i-ar fi permis, iar acum oamenii vin la el cu aceeași cerință. Amenințarea că, la următoarele alegeri nu va mai primi voturi, nu pare să-l impresioneze pe primar. „Am întâlnit de multe ori situația în care un cetățean îmi solicită să rezolv o problemă personală, care este în afara cadrului legal, cu adnotarea că la fostul primar se putea, iar la auzul refuzului să îmi bată obrazul că nu mai «pup» votul lui la următoarele alegeri!!”, se confesează edilul din Clisură.

publicitate si promovare online banner maxagro