Primarul Torma, la București cu social-democrații! Pentru dezvoltarea turismului din Clisură!

casinoherculane by sungarden

PNL și PSD și-au dat din nou mâna. De această dată, pentru dezvoltarea turismului. Adrian Torma, primarul liberal din Moldova Nouă, însoțit de edilul-șef din Coronini, social-democratul Ilie Boboescu și Luminița Jivan, deputat PSD, s-au prezentat la București în speranța că demersul lor va aduce un plus turismului din Clisură.

Primarul Adrian Torma, aflat în vizită de lucru în capitală, a profitat de ocazie pentru a scoate în evidență posibilitățile turistice pe care le oferă Clisura Dunării. În acest sens, edilul-șef din Moldova Nouă, împreună cu Ilie Boboescu, primarul din Coronini și Luminița Jivan, deputat PSD a participat la o întâlnire organizată de Ministerul Turismului, în colaborare cu Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, având ca temă ecoturismul.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Primarii din Clisura Dunării și deputatul de Caraș-Severin au prezentat ideea de ecoturism și posibilitatea de dezvoltare a turismului în județ. „Atât noi, primarii, cât și doamna deputat, credem și susținem că turismul este una din oportunitățile de dezvoltare care trebuie fructificate și puse în aplicare pe baza unei strategii clare!”, spune primarul Torma.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/