Primarul Timișoarei se gândește să elimine abonamentele TimPark pentru zona centrală. Cetățenii sunt consultați pe Facebook

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Nicolae Robu apelează din nou la fanii săi de pe Facebook pentru a vedea ce părere au timișorenii despre ultima idee pentru a rezolva problema stringentă a lipsei locurilor de parcare din oraș. Edilul a întrebat pe pagina sa de pe cunoscuta rețea de socializare dacă ar fi de acord cu desființarea abonamentelor pentru persoanele care locuiesc în centru.

În sondajul cu numărul 44 din anul 2018, edilul liberal întreabă dacă nu cumva ar fi mai bine ca în zona ultracentrală să fie eliminat dreptul de a avea abonamente de parcare: „Timișoara duce o lipsă cronică de locuri de parcare în zona centrală. Ați fi de acord ca pe inelul 1 de trafic și în interiorul lui – Bastion-Punctele Cardinale-str Oituz-Piața Mărăști-str Gh. Dima-Piața 700-str Paris- bd Republicii-Piața Regina Maria-bd Regele Ferdinand-str 20 Decembrie 1989-str I.C. Brătianu-bd Michelangelo-str Hector-Bastion- să nu se mai elibereze abonamente, ci parcarea să fie doar în regim de plată orară, pentru descurajarea staționărilor a la long?”.

promovare banner maxagro

Postarea a adunat aproape 100 de comentarii, iar mulți timișoreni îi spun primarului că sunt dezamăgiți de soluția propusă, una care ar dezavantaja clar persoanele cu domiciliul sau locul de muncă în centru și întreabă de ce nu se construiesc parcări subterane sau de ce Primăria nu obține terenuri aflate în zonă, dar în proprietatea altor instituții, pentru a face parcări. Primarul spune că nu are ce face. „Primăria nu are terenuri unde se construiască parcări în zona centrală. Asta-i marea noastră problemă! Am anunțat că vom face una subterană în față la Hotel Central și una subterană sub partea din față a Parcului Botanic. Niciunde în lume nu se fac abonamente pentru zona ultracentrală”, a fost răspunsul edilului.

Sondajul este în plină desfășurare și se va încheia miercuri. S-au strâns 4.000 de voturi, iar deocamdată, 70% din respondenți au votat că sunt de acord cu ideea propusă de Robu. Doar 30% nu susțin desființarea abonamentelor TimPark în zona ultracentrală. În acest moment, Nicolae Robu are 40.403 de fani pe Facebook, unde a și blocat timișorenii ce comentau ostil, dar și pe câțiva jurnaliști.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/