Primarul Timișoarei, mândru de Festivalul Cântăreților Stradali. Cum explică renunțarea la Timishort

Nicolae Robu a fost criticat de consiliera locală PSD Gabriela Popovici pentru Festivalul Cântăreților Stradali. Edilul își apăra ideea și spunea că timișorenii sunt încântați de cei care interpretează în zona centrală diverse piese arhicunoscute. Cât despre renunțarea la festivalul de scurtmetraje Timishort, edilul spune că acum nu mai există nicio datorie a municipalității în această direcție.

Robu spune că propunerea unui festival al cântăreților stradali i-a venit de la Florin Ilie, cunoscut în oraș drept „Torpilă”, un vechi suporter al lui Poli, care vinde fulare în centrul orașului. „Au apărut câțiva cântăreți foarte interesanți, mă bucur să văd ce scoate odată în plus la iveală libertatea de exprimare. Toți oamenii au avut ocazia să vină, să își arate talentul, i-a putut vedea foarte multă lume și aprecia. A fost ideea lui Florin Ilie, el m-a abordat într-o zi văzând că stau de vorbă cu cântăreții de pe stradă și mi-a spus de ideea de a face un festival. Au fost chemați toți de Codruța Măgurean, de la Biroul de Organizare Evenimente și s-a stabilit în ce ordine va cânta fiecare. Sunt foarte mulțumit de ideea de a apărea în cadrul unui festival și am încredere că va ieși ceva frumos. Aici vezi lucrurile naturale și mie îmi place naturalul.”, a punctat Robu.

CITEȘTE ȘI: Robu, ironizat de rivalii din PSD din cauza Festivalului Cântăreților Stradali!

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Cât despre faptul că Festivalul Timishort nu se mai organizează, Robu neagă ce spun organizatorii, că există o datorie de 22.000 de euro. „Au fost anumite datorii ale Casei de Cultură către diverși prestatori de servicii, de toate felurile la viața culturală a orașului. Nu știu dacă aceasta este problema. În niciun caz nu au fost datorii mari. 22.000 de euro nu există, niciodată! Nu a existat o datorie mai veche de luna iunie. Acum, exclus! Nu sunt datorii. Să vină să-mi spună mie, poate undeva este o eroare și nu apare suma în situații.”, a mai spus convins primarul.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/