Primarul Timișoarei, despre ziua în care a fost ales: „Am încercat să nu înfundăm sediul USR”

Orașul de pe Bega se află la un pas de carantinare din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus, iar măsura este susținută de primarul Timișoarei, Dominic Fritz, cel care în seara de 27 septembrie a făcut o baie de mulțime în Piața Operei, la aflarea rezultatelor.

Fritz susține că decizia din 27 septembrie a fost una responsabilă și că oamenii au fost invitați în stradă pentru că nu aveau loc în sediul USR.

„În Piața Operei am fost și eu surprins de mulțimea oamenilor, am încercat să nu înfundăm sediul USR pentru că erau multi oameni care au venit spre sediu. Am spus că lumea trebuie să poarte măști. Majoritatea s-a și conformat. Cred că în situația în care am fost atunci am luat o decizie responsabilă, dar e foarte clar că dacă azi ar fi un astfel de eveniment am avea o altă abordare din timp. Ziua de alegeri a fost o surpriză pentru mulți și emoția pozitivă care și-a găsit o cale de a se exprima a fost o surpriză pentru mulți și pentru mine”, a declarat Fritz.

leader board 728 x 90 px

Potrivit rezultatelor finale, Dominic Fritz a obținut cu aproape 22.000 de voturi mai mult decât fostul primar Nicolae Robu.

Sursă foto: Constantin Duma.