NEWS ALERT! Dominic Fritz sărbătorește victoria în Piața Operei: „Am încercat și am reușit”

Dominic Fritz câștigă Primăria Timișoara și îl înfrânge, astfel, pe Nicolae Robu intrat în lupta pentru cel de-al treilea mandat în fruntea administrației locale.

Fritz a fost întâmpinat cu ropote de aplauze în momentul în care a ajuns în Piața Victoriei și a făcut declarații de la înălțime. Cei prezenți i-au scandat numele.

„Au spus că nu putem câștiga. Au spus nici să nu încercăm. Dar am încercat și am reușit. De azi, ștergem cuvintele «nu se poate» din vocabularul Timișoarei. De astăzi nu ne mai lăsăm paralizați de frică, că suntem singuri în bulă. Nu mai suntem doar o bulă. Suntem o comunitate de timișoreni care împărtășește aceleași valori și aceeași viziune. Dragi timișoreni, mulțumesc pentru votul vostru, pentru încrederea voastră, pentru speranța și energia voastră. Voi sunteți inspirația care a făcut ca această campanie să reușească. (…) ați făcut istorie, pentru prima oară în România a fost ales un primar care nu s-a născut în România, care nu are rude în România.”, a declarat Dominic Samuel Fritz.

Mii de simpatizați ai candidatului s-au strâns în Piața Operei din Timișoara ca să celebreze victoria candidatului USR-PLUS. Tinerii au adus pancarte și au întins pe caldarâm mesajul „Mulțumesc, Timișoara”. Așa cum e firesc la orice sărbătoare, Dominic Fritz a deschis și o sticlă de șampanie.