Primarul Timișoarei are un nou consilier personal. Carmen Proteasa se va ocupa de relația cu directorii de școli

62145783 7b7e 4579 8c73 1b02c963de08

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, are un nou consilier personal. Este vorba de Carmen Proteasa, expertă în politici educaționale și științe politice, care va avea sarcina de a se ocupa de relația primăriei cu directorii de școli.

Primăria Timișoara anunță că o expertă în politici educaționale și științe politice se alătură grupului de consilieri personali ai lui Dominic Fritz, începând de marți. Carmen Proteasa îi ia locul Danei Lazăr, care s-a retras pentru a ocupa o funcție de execuție în cadrul Direcției de Asistență Socială a Primăriei Timișoara.

Carmen Proteasa a absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative București și are o diplomă de Master în Strategii Inovative ale Învățării, obținută în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației – Universitatea București”, au informat reprezentanții instituției.

Înainte de a prelua funcția de consilier personal al primarului Timișoarei, Carmen Proteasa a lucrat ca manager de proiect în cadrul Asociației pentru Valori în Educație unde, printre altele, a coordonat un program național de formare de directori de școli.

1000x200 dacus 02

Carmen Proteasa va prelua relația primăriei cu directorii de școli, pentru a răspunde mai bine nevoilor extrem de multe care vin din această direcție, dar și pentru a gestiona mai bine resursele pe care le avem la dispoziție. De asemenea, ea va lucra la conceperea unor noi politici educaționale care să vină în beneficiul timișorenilor”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

 

publicitate si promovare online banner maxagro