Primarul Robu a primit „ordine” de la cei mici. Un nou loc de joacă va fi amenajat într-un cartier important al Timișoarei

Piața Dacia din cartierul Circumvalațiunii are și un mic loc de joacă pentru copiii din cartier. Părculețul va intra în reabilitare și acolo urmează să se pună tartan, pentru a mai limita din efectele prafului, creat de pietrișul care era înainte în zona leagănelor. La cererea „fanilor” mici din cartier, primarul Robu promite și un mini-teren de fotbal.

De altfel, Primăria așteaptă de câteva săptămâni tartanul, ca să îl monteze la locul de joacă de lângă biserica ortodoxă din zonă. Materialul moale întârzie, iar primarul este iritat de aceste aspect. „Pe mine mă deranjează lucrurile acestea, pentru că eu sunt om de cuvânt. Măcar să spună că vine într-o lună. Vom pune tartan pentru că acolo se creează mult praf. Am stat de vorbă cu mai mulți cetățeni care, cu un înalt simț civic, mi-au semnat care le sunt durerile”, a precizat Robu despre parcul din zona Dacia.

Cunoscut fiind ca un mare fan al fotbalului, Robu a spus că a fost abordat de copiii din cartier, care i-au spus că vor teren să bată mingea. Edilul-șef a fost încântat de solicitare și a spus că va face un teren mic, deoarece spațiul nu permite unul la dimensiuni regulamentare. „Din păcate, nu este loc mai mult ca să le facem un teren adevărat. Va fi un teren de miuță. Așa o bucurie pentru mine este când sunt în cartier și vin copilași de 8-9-10 ani și sunt foarte implicați, vin cu durerea lor. Stau acolo lângă mine cu mâna sus. E de apreciat că au dezvoltat spiritul civic și vin și spun primarului ce să le facă”, a spus Robu.