Prezentările de modă au trecut la alt nivel! OFF contribuie la realizarea proiectelor Asociației Acasă în Banat prin donații

Un eveniment de modă inedit vine în sprijinul acțiunilor comunitare! Opera Fashion Fair propune și anul acesta un târg de modă, interacțiune cu designerii și bloggerii locali, prezentări de modă și concerte, toate în vederea strângerii de fonduri pentru Asociația Acasă în Banat.

Deja cunoscutul eveniment de modă organizat în orașul de pe Bega a ajuns la ediția a cincea. Anul acesta, toate fondurile strânse la Opera Fashion Fair (OFF) vor merge către Asociația Acasă în Banat, pentru a susține proiectele de reabilitare și conservare a patrimoniului bănățean pe care le desfășoară.

13 iulie este data în care designeri locali și naționali, make-up artiști sau simpli pasionați de modă se adună pentru a susține un proiect creat pentru comunitatea din vestul țării. Acest eveniment are și un dresscode: festivalul Burning Man din Nevada, festival care combină imaginația cu viitorul și cu natura. Sunteți provocați să vă lăsați imaginația să zboare și să vă creați cele mai atipice ținute, prin combinarea hainelor asimetrice, a florilor, a penelor și a machiajului ieșit din comun.

În premieră, puteți interacționa cu designerii, puteți participa la procesul de creație și achiziționa creații unice. Evenimentul este organizat de către cluburile Rotaract din Timișoara și începe la ora 12.00, pe terasa Sky Restaurant, așa că nu uitați să vă luați cu voi ceva care să vă protejeze de soare!

Intrarea se face pe baza unei donații minime de 40 de lei (pentru biletele luate în avans) și 50 de lei (pentru bilete achiziționate în ziua evenimentului). Pentru bilete, puteți contacta pe Facebook pagina OFF.