Primarul prins în flagrant face sărbătorile în arest!

Tribunalul Caraş-Severin a hotărât ca Pavel Verindeanu să fie judecat în stare de arest preventiv pentru trafic de influenţă şi luare de mită.

Imediat ce dosarul edilului-şef al comunei Prigor a ajuns pe masa magistraţilor cărăşeni, aceştia au pus în discuţie oportunitatea menţinerii măsurii preventive luate faţă de primar. Prins în flagrant cu 2.000 de euro primiţi de la un investigator sub acoperire, bani ce reprezentau avansul dintr-o şpagă mai mare, Pavel Verindeanu a fost arestat preventiv la o zi după ce a fost reţinut de procurori. Tribunalul Caraş-Severin a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului, astfel că a menţinut starea de arest preventiv a acestuia pe o perioadă de 60 de zile, până la data de 25 ianuarie 2014. „Instanţa a respins cererea formulată de apărătorul inculpatului, cu privire la revocarea măsurii arestării preventive”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin.

Primarul Verindeanu a făcut recurs, calea de atac urmând să fie soluţionată de Curtea de Apel Timişoara.

Comments

  1. ALEXANDRU NEMOIANU says:

    Rezulta limpede ca Pavel Verindeanu nu intelege gravitatea nelegiuirii savarsite.Este necesara retinerea lui dupa gratii pentru o perioada indelungata;spre reeducare si ca exemplu.Dar in acelasi timp justitia nu va fi deplina pana cand “consilierii” comunali care i-au fost complice nu vor fi,la randul lor,adusi in fata legii si pusi dupa gratii.Actul unui edil si unor consileri alesi,deci actul de instrainare frauduloasa a bunului obstesc este incalificabil si se cere pedepsit exemplar.