Primarul Popa suflă și-n iaurt! „Sunt rezervat!”

ioan popa

Astăzi, în ziua în care Guvernul Ciucă a depus jurământul la Palatul Cotroceni, iar președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a noului Cabinet, l-am întrebat pe Ioan Popa, primarul liberal al Reșiței, ce părere are despre noua alianță creată între PNL-PSD-UDMR și dacă aceasta va dura mai mult decât cea pe care liberalii au avut-o cu cei de la USR.

Deși nu o spune cu subiect și predicat, Ioan Popa nu pare deloc încrezător că noul Cabinet va avea viață lungă, amintind de vremurile în care Reșița s-a aflat la mâna Guvernului PSD.

„Eu sunt rezervat! Am spus-o și când Partidul Național Liberal a intrat la guvernare acum un an de zile, când toată lumea mă bătea pe umăr și îmi spunea că au venit ai mei la guvernare. Am spus că eu am un optimism rezervat, eu am trăit patru ani cu un Guvern ostil, cu un Guvern PSD, 2016 – 2020, și am avut rezultate! Nu ne-am bazat pe ei, ne-am bazat mai mult pe noi și cred că atunci când vrei să construiești lucruri, trebuie să te bazezi în primul rând pe tine! Iar ca să vă răspund la întrebare, eu sunt rezervat că va dura și că va funcționa această alianță!”, a declarat Ioan Popa.