Primarul Popa, mulțumit de PORR! Firma austriacă, dorită și pe alte șantiere ale Reșiței

img 20220905 173145

Lucrările derulate în prezent de PORR nu sunt singurele planificate în Reșița. Așa cum se știe, infrastructura rutieră va suferi modificări importante și în zona Mociur, iar investiții majore vor fi și în Muncitoresc, acolo unde va fi amenajată stația intermodală. Primarul Ioan Popa spune că firma austriacă este una serioasă și speră ca aceasta să ia în calcul înscrierea la noi licitații.

Compania PORR este o una serioasă. Este concluzia la care a ajuns primarul Ioan Popa la 3 luni de când firma austriacă și-a pus utilajele la treabă pe drumurile din Reșița. Calea Timișoarei va fi și ea reabilitată de aceeași firmă, iar primarul nu ascunde faptul că și-ar dori ca PORR, dacă tot și-a adus deja utilajele în oraș, să se înscrie și la alte licitații.

„Nu vă ascund faptul că noi discutăm și cu PORR-ul celelalte lucrări pe care le avem. PORR-ul este o firmă foarte serioasă. Le-am adus în vedere și că facem legătura rutieră în Mociur. Evident, pentru orice companie mare, dacă ai mai multe lucrări în același oraș, poate că se implică și aici. Dar licitația este deschisă pe SICAP, oricine îndeplinește condițiile poate să participe.”, a explicat Ioan Popa într-o conferință recentă.