Prefectul Dragomir a ales cea mai frumoasă unitate de învățământ din Caraș-Severin pentru deschiderea noului an școlar

coronini

Reprezentantul Guvernului în teritoriu anunța în urmă cu numai câteva zile că pentru debutul noului an școlar va alege să fie prezent, fie într-o unitate de învățământ unde condițiile de studiu pentru elevi sunt de nota zece, fie în una unde situația e mai dificilă. Până la urmă, Ioan Dragomir a mers în Clisura Dunării.

Clopoțelul a sunat astăzi și în comuna Coronini, acolo unde elevii au pășit pentru prima dată în noua lor școală, o unitate recent inaugurată și care arată cum puține sunt în Caraș-Severin. În semn de apreciere față de eforturile administrației publice locale, care a înțeles că investind în educația copiilor, investește în viitor, prefectul de Caraș-Severin, Ioan Dragomir, a ales să fie alături de elevii, părinții și cadrele didactice din Coronini la acest moment emoționant pentru toți.

„Dragi elevi, aveți încredere în voi şi fiți convinși că tot ceea ce realizați în această perioadă va însemna enorm pentru viitorul vostru. Perseverența, ambiția, voința şi curajul, îmbinate cu multă muncă și seriozitate vă vor conduce acolo unde visați. Vă doresc ca toate eforturile să vă fie răsplătite cu succese şi performanțe! Vă asigur că Instituția Prefectului va supraveghea în permanență buna desfășurare a procesului de învățământ din județ, pentru ca profesorii să se bucure de respectul și meritele cuvenite, iar elevii să beneficieze de siguranță în școală, de condiții optime și de o educaţie adecvată.”, a spus prefectul Ioan Dragomir.

La rândul său, primarul comunei Coronini, Ilie Boboescu, le-a urat elevilor mult succes în noul an școlar, precizând că toate investițiile făcute de primărie au avut rolul de a crea condiții optime de studiu, similare cu cele de la oraș.

coronini 2

coronini 3

coronini 4

scoala coronini 1