Primarul Popa a primit răspuns de la DNA! „Omul era cu gândul la șpăgile transportatorilor!”

Dosarul de corupție care-i vizează pe șefii din Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, dar și pe mai mulți parlamentari, i-a oferit primarului Reșiței răspunsurile pentru care orașul rămâne atât de departe de autostradă și nesupravegheat.

Reținerea lui Cristian Ispravnic, directorul DRDP Timișoara, și atribuirea calității de suspect deputatului Dorel Căprar, șeful social-democraților arădeni, l-au făcut să reacționeze pe primarul Nelu Popa. „Acum doi ani am solicitat (rugat) trei instituții publice (Apele romane, Regionala CFR si Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) să comande expertize de evaluare a situației pasajului de la Ezeriș. În afară de Apele Române, nu am primit nimic. Responsabil de acest demers era acest Năstrușnic… De asta nu scurtăm drumul spre autostradă!”, a comentat edilul-șef al Reșiței. 

Popa nu-l menajează nici pe deputatul PSD de Arad, Dorel Căprar. „Era un mare «mahăr» în Ministerul Apărării Naționale. Am avut naivitatea să-l abordez la un Forum organizat la Parlament, i-am solicitat un demers prin care instituțiile de siguranță a statului (MAPN, MAI, SRI, etc..) să creeze o sursă financiară comună cu primăriile, pentru securizarea municipiilor din România, sisteme video, servere, soluții antitero, etc… Mi-a sugerat să caut sponsori în privat, omul era cu gândul la șpăgile transportatorilor, dezgustător…”, a mai spus Nelu Popa.