Primarul Popa a numărat din doi în doi pentru „inteligenții” de la PNȚCD Reșița!

Aproape jumătate din dalele vechi din centrul civic al Reșiței au fost recuperate, anunță Nelu Popa, astfel încât țărăniștii să nu le mai ducă grija!

Fini observatori a tot ceea ce face sau nu face primarul Reșiței, țărăniștii s-au apucat să numere dalele pe care administrația publică le înlocuiește în această perioadă cu unele noi, în cadrul unui proiect european. Nelu Popa îi asigură pe cei de la PNȚCD că nu se aruncă nicio dală întreagă, nici nu se fură vreuna. 

„Din 23.000 de metri pătrați, cred că sunt 16.000, cel puțin, pe care i-am recuperat. Mai mult de jumătate! Am fost foarte atent. Am luat bucată cu bucată și ce a fost întreg s-a paletat, este scris în procesul verbal de predare-primire. Dalele sunt predate, sunt sub control. Am văzut că mai sunt unii, alții care își dau cu părerea pe Facebook. Inteligenți din ăștia apar așa, peste noapte și unii văd că sunt foarte insistenți, își puneau probleme, ce se întâmplă cu dalele vechi. Le-am monitorizat, le-am contabilizat, le vom duce la un tratament de sablare sau de spălare și după aceea o să le găsim locul unde să le punem”, a comentat Popa.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Primarul a mai spus că mai mulți colegi de-ai săi din județ i-au solicitat dalele recuperate, numai că acestea nu pot fi scoase la vânzare, urmând să fie amplasate tot pe raza municipiului Reșița.

publicitate si promovare online banner maxagro