Primarul PMP de Săcălaz, cu un picior în PNL

nicu viorel, primarul comunei salacaz
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Nicu Viorel, primarul comunei Săcălaz, se pregătește să candideze din partea PNL la alegerile locale din acest an. El s-a afișat, miercuri, la dreapta președintelui PNL Timiș, Alin Nica. 

Primarul PMP din Săcălaz a venit, miercuri, la sediul CJ Timiș, alături de alți primari liberali din județ, ca să arate că sprijină demersul împotriva prefectului PSD în legătură cu atacul hotărârilor de repartizare a banilor către primării. 

„Apartenența politică a fiecărui cetățean ține de voința unilaterală a persoanei respective, așa că nu pot să vă spun eu ce are de gând să facă domnul primar. (…) Nu pot să vă spun acum care va fi candidatura pe care o va susține PNL la Săcălaz., a declarat Alin Nica, președintele CJ Timiș.

alin nica si nicu viorel

Întrebat dacă va candida la alegerile locale din partea PNL, Nicu Viorel a evitat un răspuns concret: „Cred că o să vă răspund în zilele următoare. În discuții am fost mereu cu domnul președinte pe chestii administrative, pe chestii politice mai puțin.”

1000x100 (4)

Vă reamintim și că în 2022, Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, anunța că Nicu Viorel a trecut la PSD.

„Nu am avut discuții cu PSD clare despre o eventuală candidatură. (…) La un moment dat au fost discuții din partea PSD-ului către primarul Nicu Viorel, dar nimic concret. Ei au venit la mine. Momentan sunt primar PMP.”, a concluzionat Nicu Viorel.

În septembrie anul trecut, PMP Timiș i-a cerut demisia din partid primarului Nicu Viorel, condamnând comportamentul său abuziv în relațiile cu angajații primăriei și consilierii locali.

CITEȘTE ȘI: Aleșii locali, în vizorul Prefecturii Timiș în anul electoral

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/