Primarul Panescu își liniștește consătenii: „Răbdare! Vom rezolva și problema drumului!”

Conștient de nemulțumirea oamenilor vizavi de drumul care leagă orașul Bocșa de localitatea Ocna de Fier, primarul Petru Petrișor Panescu intervine în această vară pentru reabilitarea tronsonului din intravilanul localității.

În urmă cu trei ani, Primăria Ocna de Fier prelua de la Consiliul Județean Caraș-Severin o bucată din DJ 586, în vederea reabilitării sale. Cum însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, primăria nereușind să obțină nicio finanțare guvernamentală sau europeană în acest sens, pe cei trei kilometri din intravilanul localității s-au efectuat mai mult lucrări de reparații și întreținere.

Lucrurile sunt pe cale de a se schimba în bine, dă asigurări primarul Panescu: „Oamenii să stea liniștiți căci vom interveni pe acest drum. Chiar în vara aceasta, sper eu ca în maximum două luni, drumul să fie circulabil. Vom turna covor asfaltic pe doi kilometri, de la intrarea în sat până după biserică până la Complex. După magazine înspre Dognecea drumul este circulabil. Până acum ne-am ocupat doar de întreținerea lui, am intervenit pe ici pe acolo, dar nu mai pot lăsa oamenii să mai circule prin gropi. Consiliul Județean ne-a promis că va rezolva și kilometrul de drum de la Bocșa la Ocna, dar trebuie și oamenii să mai aibă puțină răbdare. Dacă le-am promis că voi face drumul, mă țin de promisiune. Partea ce ține de noi, ca administrație locală, o voi rezolva în curând!”, ne-a mărturisit primarul comunei Ocna de Fier.

leader board 728 x 90 px