Primarul Nicolae Robu promite parcări supraterane pentru timișoreni

Una dintre marile probleme ale Timișoarei este lipsa parcărilor. Îngustimea străzilor face ca orașul să aibă nevoie de parcări supraterane, pentru a face față numărului tot mai mare de mașini ale cetățenilor.

În acest sens, primarul promite că va construi două astfel de prime parcări în Calea Martirilor și pe strada Liniștei, din Calea Aradului. Parcările vor fi pe structură metalică. „Sper ca în două săptămâni să primim proiectul și să putem da drumul la construcția primelor pasaje supraterane în Calea Martirilor, respectiv în partea de nord, pe strada Liniștei. Am continuat cu demolările și de garaje și de construcții care nu își mai aveau locul, chiar ilegale”, a spus primarul.

Robu a povestit că o astfel de construcție ilegală a fost ridicată chiar lângă Pasajul Popa Șapcă, unde un cetățean și-a ridicat „cu de la sine putere” o casă cu trei camere. „Domle, cineva și-a permis să își facă casa acolo! Abia după doi ani am reușit să o demolăm. Cineva și-a construit o casă cu ziduri ca de bunker, din borduri și pietre de pavaj”, a povestit uluit Nicolae Robu.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)