Primarul Nelu Popa, bătut de Mihai Stepanescu!

Fostul primar al Reşiţei, Mihai Stepanescu, a primit de sărbători câteva zile de libertate din partea Penitenciarului Popa Şapcă. Zile în care s-a întâmplat minunea!

Condamnat în iulie 2016 la trei ani de închisoare cu executare, pentru luare de mită, fostul primar al Reşiţei îşi ispăşeşte pedeapsa la Penitenciarul Popa Şapcă din Timişoara. Pe motiv de (prea) bună purtare, lui Mihai Stepanescu i s-au acordat câteva zile de permisie, pentru a petrece Crăciunul acasă. Acasă însemnând în Timişoara, după cum a susţinut Stepanescu în faţa instanţei.

Ajuns în mijlocul familiei, fostul primar s-a fotografiat alături de soţia Sorina, fiica Ella şi băiatul Cătălin, ultimul postând pe pagina sa de facebook imaginea fericirii neîntinate. Fotografia a primit în patru zile peste 850 de like-uri, fapt care, aflăm din surse bine poziţionate, l-ar fi scos din pepeni pe actualul primar al Reşiţei, Nelu Popa. Pentru ultimele poze postate de el pe FB în luna decembrie, Popa primise până ieri 515, 288 şi, respectiv, 369 de like-uri. De departe, deci, sub numărul plăcerilor împărtăşite de poza cu Stepanescu!

Reacţia lui Nelu Popa ar fi fost sugestivă: „Eu mă zbat aici să descurc ce au încurcat Stepanescu şi pesediştii lui în primărie, încerc să scoatem Reşiţa din gaura în care au lăsat-o alţii, iar el iese două zile din puşcărie şi primeşte like-uri de peste tot!“ Edilul-şef, ni se mai şopteşte, nu a scăpat prilejul de a fora puţin în lista de like-uitori ai lui Stepanescu. Aici a descoperit numele multor salariaţi ai Primăriei Reşiţa, care, pentru a-şi menţine posturile, se deziseseră după alegerile locale de fostul lor mentor. Important e ca tuturor să le fi priit tihna sfintei sărbători a Crăciunului!

Sursă foto: Facebook