Primarul Nelu Popa are un metru cub… de probleme!

Primarul Ioan Popa a ținut să sublinieze, la conferința de presă ținută împreună cu omologul său Dragan Milic, edilul orașului Veliko Gradiste, că Reșiței nu-i lipsesc atracțiile turistice și că și vecinătățile municipiului sunt spectaculoase.

Popa a mai apreciat și documentarea și cunoașterea îndeaproape de către Dragan Milic a locurilor învecinate și a cifrelor din turismul local și spune că și-ar dori și el să fie la fel de bine pus la punct. „Am aflat că domnul Milic e primar de 20 de ani, eu sunt doar de un an și jumătate. Mai am un pic de măturat, de făcut curat la mine acasă: la mine în birou sunt 1,5 metri cubi de dosare. Când le voi termina, voi merge și eu pe-afară”, a declarat primarul Ioan Popa.

Primarul a precizat că ar vrea să facă o promovare a locurilor turistice din Veliko Gradiște chiar în Centrul Civic al Reşiţei, în cadrul unei manifestări în care să poată fi degustate și produsele tradiționale de acolo, cu condiția ca și municipiul nostru să aibă un asemenea prilej la Veliko Gradiste.