Primarul Miclău vrea eficienţă termică pe bani europeni

Clădirea în care îşi desfăşoară activitatea Primăria Băile Herculane va fi eficientizată termic în baza unui proiect de peste 1,5 milioane de lei, depus de conducerea administrației publice locale la ADR Vest.

„Am depus un proiect pentru reabilitare și eficiență termică a imobilului ce adăpostește instituția Primăriei, pe Axa 3.1 pentru clădirile publice. Proiectul prevede înlocuirea instalațiilor electrice, schimbarea tâmplăriei, montarea unui sistem de încălzire în vederea îmbunătăţirii consumului de energie în cadrul Primăriei. Toată documentația, studiu de fezabilitate, proiect tehnic au fost depuse la ADR Vest. Valoare investiției este de 1.585.634 lei”, ne-a declarat edilul orașului de pe Valea Cernei, Cristian Miclău.

Durata realizării lucrărilor este de 24 de luni de la semnarea contractului. Orașul Băile Herculane, prin Consiliul Local, se angajează să suporte cheltuielile de întreținere, reparații și gestionare a investiției ce va fi realizată prin proiectul de eficientizare energetică a clădirii.