Primarul Maralescu îl trimite la plimbare pe vicepreședintele Nedelcea! Pe Semenic, cu tot cu Dunca!

Edilul comunei Turnu Ruieni îi transmite un avertisment vicelui Consiliului Județean, Flavius Nedelcea, care a intervenit în conflictul deschis pe care îl are cu omul de afaceri Romeo Dunca: „Fără mine nu se negociază nimic!”

Telescaunul de milioane de euro pe care Romeo Dunca l-a instalat pe Muntele Mic nu e pus nici acum în funcțiune din cauza neînțelegerilor dintre afaceristul timișorean și administrația publică din Turnu Ruieni, proprietara terenului de pe Muntele Mic. Flavius Nedelcea a promis într-o intervenție televizată la Pro TV că va căuta să găsească o cale de împăcare, că va discuta cu ambele părți pentru ca într-un final telescaunul să fie pus în funcțiune. Intervenția vicelui Consiliului Județean Caraș-Severin l-a scos din sărite pe primarul Maralescu, care vede în afirmațiile lui Nedelcea doar o încercare de a câștiga capital electoral și nimic altceva. „Ce să medieze?! Eu nu știu să mediez?! Ei fac socoata fără birtaș, cum s-ar spune. Să medieze să dea ei bine?! Să semneze ei contractul cu Dunca! De ce eu?! Condițiile lui Dunca sunt absurde pentru mine, eu nu accept să fie Primăria subjugată, să fie monopol. Să-i dea Consiliul Județean pe Semenic!”, l-a trimis Maralescu la plimbare pe Nedelcea.

Edilul din Turnu Ruieni a mai dezvăluit pentru expressdebanat.ro faptul că Romeo Dunca și reprezentanții Consiliului Județean ar fi discutat deja despre situația de pe Muntele Mic și a avertizat că astfel de discuții, la care el nu e de față, nu pot duce la niciun rezultat. „Lucrurile sunt foarte clare atât timp cât Dunca vrea să dea 1.000 de euro pe lună Primăriei. Eu trebuie să dau 400.000 de euro cofinanțare la proiectele pe care le depun pentru Muntele Mic. În cât timp adun eu banii ăștia de la Dunca?! Dacă Dunca investește cinci sau șase milioane de euro, se uită la o redevență pentru Primărie?! Consiliul Județean s-a întâlnit cu Dunca, dar fără mine. Ce să vorbească ei fără mine?! Păi eu de ce sunt primar?! De prost, de papagal?! Pe mine comunitatea m-a votat ca și candidat al unui partid de la care sunt singurul primar din țară, m-a votat ca persoană, și eu nu îmi bat joc de comunitate. Să-mi spună Dunca un singur om cu care se înțelege pe munte. El prin contract vrea să mă oblig să scot stânile de pe munte. Păi acolo sunt oamenii din comună, sunt acolo din tată  în fiu. Cum să-i scot de pe munte?! Nu-mi dau oamenii foc la casă dacă fac asta?!”, a mai spus  Mihai Maralescu, dând de înțeles că scandalul e departe de a se încheia.