Primarul Luca Mălăiescu vrea să aducă Europa la Oțelu Roșu

După amânarea desemnării constructorului la licitație, în două săptămâni firma care a câștigat licitația se poate apuca de continuarea modernizării centrului orașului Oțelu Roșu.

Potrivit edilului-șef al orașului de pe Valea Bistrei, s-au înregistrat două contestații din partea unor firme care nu au respectat caietul de sarcini.

„Au fost contestații la decizia Comisiei, o firmă italiană a fost exclusă din cauză că nu a respectat cerința tehnică cu privire la o experiență similară pe o fântână arteziană ce va fi construită în centrul orașului și a doua firmă, tot ceva de genul, pe parte financiară, necorespunzând caietului de sarcini. Cele două firme au făcut contestație și în această săptămână se va lua o decizie cu privire la desemnarea firmei câștigătoare. Chiar dacă în caietul de sarcini este stipulat termenul de finalizare de 60 de zile, dacă permite timpul ne apucăm de lucru la tronsonul 3, după care vom relua lucrările din primăvara anului viitor”, a menționat Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu.