Primarul Ioan Popa a votat pentru o administrație corectă la București. „Toți cei care au încredere în mine să meargă la vot!”

Primarul Ioan Popa a mers la urne alături de soția și de fiica sa. A votat pentru a avea parteneri de discuție la București, așa cum are și în Caraș-Severin, în persoana lui Romeo Dunca. 

Ioan Popa a mers la urne, votându-i pe cei pe care îi vede drept parteneri în următorii 4 ani. „Am votat pentru ca să se întregească un ansamblu care să gestioneze România în următorii 4 ani. Noi, aici, la Reșița, suntem împreună cu Consiliul Județean un ansamblu și vom lucra împreună. Sper să avem parte de parteneri de discuție și de administrație publică corectă la București și în următorii 4 ani. Vreau să fac un îndemn către toți cei care au încredere în mine, cei care mi-au acordat încrederea în 27 septembrie, să meargă la vot și să voteze. Este important să votăm! Din datele pe care le avem, din sondajele pe opinie, prezența la vot astăzi va fi slabă. De aceea fac un apel către reșițeni, la cărășenii din Banatul de Munte, să vină la vot și să voteze în cunoștință de cauză”.

leader board 728 x 90 px