Ionuț Popovici: „Județul Caraș-Severin, binecuvântat de Dumnezeu, călcat în picioare și umilit de politicienii ultimilor 30 de ani”

Liderul PMP Caraș-Severin, candidat la Camera Deputaților, a declarat, la ieșirea de la urne, că astăzi cărășenii pot alege dacă județul urcă într-un ultim tren al dezvoltării, al schimbării, al unui sistem de sănătate și de asistență socială mai bun sau va rămâne așteptând pe peron.

Ionuț Popovici, candidat al Partidului Mișcarea Populară la Camera Deputaților, a mers la urne la ora 9.30, împreună cu soția sa.

La ieșirea de la vot, acesta a declarat: „Am votat cu sufletul pentru aceste meleaguri unde m-am născut, unde am crescut, unde cresc copiii mei, pentru județul Caraș-Severin, binecuvântat de Dumnezeu, călcat în picioare și umilit de politicienii ultimilor 30 de ani. În acest moment, județul nostru este un călător care așteaptă pe peronul gării un tren, ultimul tren care duce către dezvoltare, către schimbare, care duce către un sistem de sănătate mai bun, un sistem de asistență socială mai bun, un sistem de educație mai bun, care duce către normalitate, până la urmă. Astăzi cărășenii vor hotărî dacă județul nostru se va sui în acest tren sau va rămâne în continuare pe peronul gării. Astăzi este momentul în care toți trebuie să fim pentru Caraș-Severin.”