Sorin Grindeanu: „Am votat pentru siguranța unei guvernări responsabile care să nu folosească pandemia pentru a-și bate joc de români”

Sorin Grindeanu a votat duminică dimineață, în jurul orei 9.00 la secția de votare amenajată la Clubul Sportiv Școlar de pe strada Amforei din Timișoara. Candidatul PSD la Camera Deputaților a făcut o scurtă declarație și i-a îndemnat pe români să meargă la vot.

Sorin Grindeanu a ajuns la secția de votare în jurul orei 8.30, dar a stat la rând aproximativ 20 de minute. După ce a introdus buletinul de vot în urnă, candidatul PSD la Camera Deputaților a făcut o scurtă declarație.

„Am votat pentru siguranța unei guvernări responsabile care să nu folosească pandemia pentru a-și bate joc de români. Am votat pentru schimbare, am votat cu gândul că votul fiecărui român de astăzi poate salva România. Îi indemn pe români să meargă la vot”, a declarat Sorin Grindeanu.

Candidații la Senat din partea PSD sunt: Eugen Dogariu, Sebastian Răducanu și Covaci Dorel, iar la Camera Deputaților: Sorin Grindeanu, Alfred Simonis, Adrian Cionca, Mihai Ritivoiu și Luminița Țundrea.

În județul Timiș au fost amenajate 601 secții de votare, dintre care 207 sunt în Timișoara. Duminică sunt așteptați la urne 626.555 alegători cu drept de vot, dintre care 271.628 în secțiile din Timișoara.