Primarul Fritz și viceprimarul Lațcău, „cuplul fatal Timișoarei”. Robu îi acuză că intoxică cetățenii

„Ex șomer” Dominic Fritz și „Dublu repetent” Ruben Lațcău, așa cum îi numește fostul primar Nicolae Robu, sunt acuzați de faptul că intoxică timișorenii, în condițiile în care se laudă cu proiecte moștenite de la fosta administrație. Mai mult, Robu spune despre cei doi că sunt „cuplul fatal Timișoarei”.

Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, se lăuda, la început de an, într-o postare pe Facebook, că în 2021 a fost înregistrat un record de investiții în oraș. Așa cum era de așteptat, Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, nu a ratat ocazia de a ironiza actuala administrație. Astfel, Dominic Fritz și Ruben Lațcău sunt acuzați că intoxică timișorenii prin tot felul de minciuni.

Cuplul fatal Timișoarei Eș Dominic Samuel Fritz & Dr Ruben Lațcău a început noul an în forță! Atenție: Eș = ex șomer, Dr = dublu repetent. Nici nu s-au stins bine artificiile de Revelion pe cerul Timișoarei -cele private, pentru că primăria, pentru prima dată de la Revoluție încoace, într-un dispreț fără margini, nu a oferit timișorenilor tradiționalul foc de artificii!-, că, iată, cei doi au și început cu intoxicările informaționale prin minciuni demne de patologii binecunoscute medicilor, cu manipularea de cea mai ordinară speță întâlnită vreodată în România! Cei doi se laudă că anul 2021 este anul record la investiții în Timișoara! Nu știu dacă cifrele date în graficul publicat sunt corecte sau nu -eu am făcut foarte multe modernizări infrastructurale cu titlul de reabilitări, nu de investiții!- dar ce știu este că: absolut niciun proiect din cele ce fac obiectul laudei – dar absolut niciunul!- nu are legătură cu administrația Fritz; absolut niciun euro din fondurile europene absorbite nu are, de asemenea, vreo legătură cu administrația Fritz”, spune Nicolae Robu.

În aceste condiții, fostul primar al Timișoarei afirmă despre Fritz și Lațcău că sunt incompetenți și incapabili, dar susține că nici nu are alte așteptări de la cei doi.

Toate proiectele și toți banii raportați sunt meritul administrației pe care am condus-o, atât de împroșcată cu noroi și în ziua de astăzi de acești oameni fără scrupule, dar total incompetenți, ba mai grav, total incapabili! În fond, ce așteptări de capacitate poți avea de la un fost șomer în țara lui și de la un dublu repetent la facultate, care s-a pretins în CV inginer, în timp ce era abia student în anul I?! Doamne, ce-a ajuns Timișoara”, a precizat Nicolae Robu.

Fostul edil mai afirmă că a lăsat aprobate și cu licitațiile efectuate sau în derulare aproape 100 de proiecte cu finanțare europeană, în valoare de 570 de milioane de euro. În final, Nicolae Robu le cere celor din conducerea Primăriei Timișoara să facă publică lista cu proiectele noi pe care le-au început și să nu se mai laude cu cele pe care le-au moștenit.

D-lor EȘ Fritz și DR Lațcău, faceți publică lista proiectelor de investiții cu care vă lăudați pentru 2021 cu care ați venit dv, deci: nemoștenite de la administrația Robu pe care aveți nerușinarea să o catalogați ca incompetentă și coruptă! Și dați și lista acelor directori incompetenți și corupți și acelor “firme de casă” despre care mereu vorbiți de 1 an și 2 luni la abstract! Dați nume și sesizați DNA-ul, dacă e vreun dram de adevăr în vorbele voastre! Până atunci, să vă fie rușine! Sunteți nedemni de un oraș minunat ca Timișoara!”, a afirmat Nicolae Robu.