Primarul Fritz, huiduit de public pe scena din Parcul Rozelor, de Ziua Timișoarei VIDEO

fritz huiduit
explo 1000x200

Dominic Fritz a avut parte de o surpriză neplăcută, marți seara. Primarul Timișoarei a decis să urce pe scena din Parcul Rozelor, în timpul concertului susținut de Phoenix de ziua orașului, doar că a fost huiduit de public. „Astăzi nu facem politică, dragilor”, a afirmat edilul-șef.

În a doua zi a manifestărilor dedicate Zilei Timișoarei, legendara trupă Phoenix a urcat pe scena din Parcul Rozelor pentru a susține un concert, marți seara. La un moment dat, prezentatorul l-a invitat pe scenă și pe primarul Dominic Fritz, care a dorit să le ofere celor de la Phoenix un trofeu, în contextul în care formația împlinește 60 de ani.

Însă nici bine nu a urcat edilul-șef pe scenă, că publicul a început să-l huiduie. Surprins de această reacție, Dominic Fritz le-a transmis spectatorilor că în acea seară nu se face politică.

Bună seara! Astăzi nu facem politică, dragilor, astăzi nu facem politică. Astăzi îi sărbătorim pe cei care de 60 de ani ne dau bucurie, ne dau curaj și ne dau muzică frumoasă. Mulțumim mult pentru tot ceea ce ați făcut pentru Timișoara, țineți treaz spiritul Timișoarei și pentru asta primiți aici, la Phoenix 60, și această sculptură frumoasă. La mulți ani, Timișoarei! La mulți ani, Phoenix!”, a spus primarul Timișoarei, după care a plecat de pe scenă.

Momentul în care Dominic Fritz este huiduit poate fi urmărit de la 1:40:00.