Primarul Felix Borcean dă termen 7 zile pentru respectarea legii! „Nu vreau să se ajungă la evacuare!“

Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, a dorit să cunoască la faţa locului situația celor 8 familii care au depus plângere la Primărie împotriva singurei familii de romi din bloc, care locuiește cu chirie în apartamentul cumpărat de administrația publică locală pentru cazurile sociale.

Primarul urbei a luat ieri act de doleanțele locatarilor blocului cu nr. 9 de pe strada Nicolae Bălcescu, care spun că familia Covaciu nu numai că a monopolizat curtea blocului cu cotețe de găini și boxe de lemne, dar se ceartă des cu vecinii, îi terorizează cu petreceri și muzică dată la maxim, mai ales seara. Şi, dacă li se atrage atenția, devin violenți. Ba mai mult, copilul lor de 6 ani se joacă cu cuțitul de bucătărie în curtea comună, astfel că nici un părinte nu are curajul să-și lase copiii singuri la joacă în fața blocului.

Felix Borcean a dat termen o săptămână familiei Covaciu să înceapă să respecte liniștea în bloc să își facă curățenie în curtea comună, în caz contrar municipalitatea va lua măsuri împotriva celor care nu respectă legea.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Am văzut o dispută între familiile care dețin un apartament proprietate personală și cea care stă în chirie în apartamentul Primăriei. Practic, din ce am înțeles, scandalul a răbufnit în luna mai, când chiriașii au adus un câine în curtea blocului fără acordul proprietarilor, care însă a fost ridicat de serviciul de ecarisaj, la solicitarea proprietarilor. Nu vreau să se ajungă ca la blocul social din Balta Sărată, când au fost evacuate unele familii din cauza datoriilor, a neînțelegerilor avute cu vecinii și distrugerilor pe care le-au făcut în apartamente. De aceea, am dat termen familiei Covaciu o săptămână să intre în normalitate. Săptămâna viitoare, luni, voi face din nou o vizită la acest bloc și la blocul vecin, unde și acolo avem două familii cu copii, care pun probleme. Voi decide atunci ce măsuri vom lua”, ne-a precizat edilul urbei, Felix Borcean.

CITEŞTE ŞI: Teroare într-un bloc din Caransebeș! Scandaluri, mizerie și cotețe de găini! La Poliție și Primărie curg sesizările! [VIDEO]

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/