Primarul Făgetului a revenit asupra deciziei: candidează pentru încă un mandat

După ce în urmă cu câteva săptămâni Marcel Avram, primarul Făgetului, a anunţat public că nu mai candidează pentru încă un mandat de primar, edilul s-a răzgândit astăzi. Tot printr-o postare pe Facebook a comunicat că a revenit asupra deciziei şi cere sprijinul cetăţenilor pentru încă patru ani la conducerea Primăriei.

Explicaţia lui Marcel Avram pentru opțiunea de a candida pentru încă un mandat, ultimul de data aceasta, spune el, vine în contextul în care Făgetul a trecut prin momente grele din cauza pandemiei de coronavirus. A fost primul oraş din România carantinat din cauza numărului mare de cazuri. Prin urmare, primarul a motivat că nu vrea să renunţe când este mai mare nevoie de el. O astfel de opţiune ar putea fi percepută ca o dovadă de laşitate. În plus, edilul a spus că multitudinea de mesaje de încurajare din partea cetăţenilor l-a convins să mai candideze o dată.

„În ultimele trei săptămâni am primit din partea dumneavoastră sute de mesaje prin care îmi cereați să revin asupra deciziei de a nu mai candida la funcția de primar al orașului Făget. De asemenea, mi-ați spus că, în această perioadă, atât orașul nostru, cât și țara trec prin situații dificile care, probabil, nu se vor opri prea curând și că, prin retragerea mea vă las singuri la greu. Vreau să vă spun că în toată viața mea nu am fugit niciodată de responsabilități și nu am lăsat pe nimeni la greu. În plus, pentru mine părerea dumneavoastră este importantă, drept pentru care am hotărât să candidez pentru încă un mandat de primar al orașului Făget”, a transmis Marcel Avram.

Primarul a asigurat că acesta va fi ultimul său mandat dacă va fi ales. „Totodată, vreau să vă transmit două lucruri. Dacă voi fi ales, acesta va fi ultimul meu mandat de primar. Acest mandat va fi unul complet, cu ajutorul lui Dumnezeu, deoarece pentru mine obținerea mandatului de primar este un contract pe patru ani încheiat cu dumneavoastră, pe care mi s-ar părea imoral să îl reziliez unilateral, indiferent de oportunitățile personale sau politice care s-ar ivi pe parcurs”, a încheiat Marcel Avram.