Primarul Dominic Fritz, reales președinte USR Timiș

Dominic Fritz, primar la Timisoara, presedintele USR Timis
untitled design set 970x90 px

TIMIȘOARA. Delegații județeni au USR Timiș și-au desemnat, sâmbătă, prin vot președintele și noul birou județean de conducere cu 21 de membri. Dominic Fritz a fost reconfirmat președinte al filialei județene. 

„USR Timiș se concentrează în continuare pe obiectivul său cel mai important: să aducă rezultate pentru timișeni și timișoreni. Am construit un partid matur și puternic care este apreciat de mulți ca o alternativă reală la haosul ce domnește în celelalte grupări politice ale județului. Echipa noastră este mai unită ca oricând pentru a rămâne prima opțiune pentru timișeni la toate rundele de alegeri în 2024. La alegerile locale, suntem încrezători să câștigăm și al doilea municipiu din județul Timiș, cu Erwin Floroni la Primăria Lugoj. Dar și în zona periurbană și în multe localități rurale avem candidați puternici la primării și consilii locale care vor aduce schimbări reale pentru cetățenii lor.”, a declarat Dominic Fritz.

Din Biroul Județean USR Timiș fac parte vicepreședinții: Ruben Lațcău, Dan Reșitnec, Sorin Șipoș, Vlad Ioan-Șendroiu, Horia Bugarin, Daniela Teleagă, Cristi Amza și Călin Badiu. Membrii sunt: Marius Dumitrescu, Denis Inași, Raoul Trifan, Nicu Fălcoi, Petre Mihăieș, Andrei Tița, Erwin Floroni, Diana Amza, Cristian Moș, Zoltan Nemeth, Laurențiu Marian și Lucian Ababei.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/