Primarul din Oțelu Roșu mulțumește pentru implicare și donații oamenilor de bine

Sunt mai puțin de 35 de persoane aflate în autoizolare în orașul Oțelu Roșu, primarul Luca Mălăiescu menționând că doar un singur caz este confirmat cu coronavirus, un bărbat care se află în îngrijire la Spitalul din Caransebeș.

Edilul orașului de pe Valea Bistrei a luat legătura cu băiatul bărbatului de pe strada Libertății pentru a afla starea lui de sănătate:

Este încă în spital dar se simte bine și mai am emoții o săptămână, recunosc pentru că după cum bine știți am mai avut un caz cu o angajată de la Lidl, care chiar dacă locuiește în Caransebeș a lucrat în magazin la Oțelu și suntem atenți la contacții ei încă o săptămână”, a menționat edilul orașului de pe Valea Bistrei.

Luca Mălăiescu a mulțumit live pe facebook și grupului de voluntari, care a depus o muncă deosebit de importantă pentru persoane vârstnice, sau cu probleme pe parcursul săptămânii trecute. Astfel s-au realizat 150 de pachete cu alimente care au fost distribuite celor care se află în nevoie. Fondurile pentru achiziția de alimente au fost donate de oamenii de bine din localitate și cu aportul lui Dan Sârbu care a pus la dispoziție un microbuz pentru transportul alimentelor. 93 de pachete au fost împărțite la familiile care nu au niciun venit din zonele Cireșa, Gai, Tineretului, Republicii, Rozelor, Revoluției, iar în această săptămână activitatea va fi continuată și în alte zone din orașul  Oțelu Roșu.