Primarul din Oțelu Roșu începe numărătoarea inversă! De la 72 a ajuns la 11!

luca mălăiescu

Luca Mălăiescu, edilul orașului de pe Valea Bistrei, are cu ce se lăuda. Aflat la cel de-al treilea mandat de primar, Mălăiescu a reușit să pună la punct 85% din infrastructura stradală, iar pentru noul an și-a propus să ajungă la 100%.

Administrația locală din Oțelu Roșu a depus pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” două solicitări de finanțare pentru reabilitarea străzilor rămase neasfaltate în oraș. Primarul Mălăiescu a declarat pentru Express de Banat că inițial a gândit să cuprinsă pe „Anghel Saligny” toate străzile problemă din oraș , însă pentru a se încadra în buget, a fost nevoit să se adapteze și să-și regândească strategia de modernizare a infrastructurii stradale.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

„La Oțelu Roșu, din cele 72 de străzi ne-au rămas neasfaltate doar 11, iar pe toate am reușit să le facem în mandatul meu, pentru că vorbim de asfalt nou. Am gândit un proiect în care am cuprins toate cele 11 străzi, dar nu doar asfalt, ci și trotuare și rigole. La rigole stăm încă foarte prost în orașul nostru, dar vom ajungem și la capitolul acesta. Iar pentru toate acestea aveam nevoie de 22 de milioane de lei. Ținând cont de faptul că pe «Anghel Saligny» Guvernul a asigurat că toate UAT-urile de oraș vor avea aprobate proiecte de minimum șapte milioane de lei, am defalcat acel proiect, am scos trotuarele și rigolele și, din păcate, a trebui să mai reducem și din străzile din cartierul Cireșea. Dar dacă guvernanții se vor ține de cuvânt și vor aloca fiecărui oraș acel minimum de șapte milioane de lei, cu certitudine, anul viitor, tot Oțelu Roșu va fi asfaltat, pentru că străzile pe care le-am scos din proiect le vom moderniza din bugetul local. , a explicat primarul orașului de pe Valea Bistrei.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/