Primarul din Măureni: „Fără lipsă de modestie, am încheiat anul 2021 cu brio!”

brian filimon fericit

Anul recent încheiat a fost rodnic pentru administrația locală din Măureni. O spune chiar primarul Brian Filimon, care a reușit să-și ducă la final o parte dintre obiectivele propuse, dar și să întocmească proiecte și studii de fezabilitate pentru viitoarele investiții. În tot acest demers, edilul din Măureni a fost sprijinit de echipa sa din primărie.

„Ne vom continua munca începută în urmă cu șase ani, aceea de a dezvolta comunitatea din Măureni, de a investi nu doar în modernizarea infrastructurii locale, ci și în tot ceea ce înseamnă sănătate și educație. În 2021 am scris cât de multe proiecte am putut și așteptăm ca anul acesta să folosim banii din bugetul local pentru cofinanțarea lor, deci sperăm să fie finanțate. În perioada următoare vom face recepția sistemului de canalizare, iar lucrările la dispensar continuă. De altfel, avem și vești bune la început de an, contractele pentru sala de sport și grădinița cea nouă de la Măureni au fost semnate.”, spune Brian Filimon.

În 2021, la Măureni s-a inaugurat o bază sportivă, realizată în cea mai mare parte din fonduri europene, dar având și o cofinanțare consistentă de la bugetul local. Și tot anul trecut sediul primăriei a fost extins, locuitorii beneficiind de o sală nouă pentru cununii, iar Serviciul de Gospodărire Comunală a fost înființat. Filimon speră ca noul an să fie cel puțin la fel de bun ca 2021, mulțumind, totodată, colegilor și întregii comunități pentru susținere.

„Fără lipsă de modestie, am încheiat anul cu brio. Dar, oricât de bun gospodar ai fi, și oricât de bine ți-ai gestiona bugetul, proiectele mari și îndrăznețe se realizează cu bani europeni sau guvernamentali. Iar din acest punct de vedere, finanțările ne-au cam lipsit. Sperăm să avem parte de ele anul acesta. Mulțumesc colegilor din primărie pentru toate reușitele acestui an, pentru că am muncit împreună, precum și locuitorilor din Măureni, care mi-au fost mereu aproape.”, a concluzionat Brian Filimon.