Primarul din Giarmata, despre reluarea lucrărilor pe DJ691: La anul, se termină cu cozile și ambuteiajele

primar drum giarmata

Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Giarmata, crede că lucrările reluate pe DJ691 vor fi finalizate în timp util. „Sunt convins că, la anul, se termină cu cozile interminabile și cu ambuteiajele zilnice”, a precizat edilul.

În scurt timp, reîncepe șantierul pentru lărgirea la patru benzi a drumului județean 691, care leagă Timișoara de autostrada A1, prin Dumbrăvița și Giarmata. În cursul zilei de miercuri, Consiliul Județean Timiș a predat amplasamentul noului antreprenor, care are la dispoziție șase luni pentru a finaliza lucrările.

La eveniment a fost prezent și Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Giarmata, care susține că are toată încrederea că noul constructor va duce la bun sfârșit acest proiect deosebit de important.

Tronsonul 2 al DJ691 a intrat din nou cu lucrările în linie dreaptă. Am toată încrederea că acest proiect va fi dus la bun sfârșit și va fi un exemplu de succes. Societatea Strabag a câștigat licitația pentru lucrările de execuție și, de această dată, datorită reputației sale, am convingerea că termenul pe care și l-a asumat, mai exact în toamna anului acesta este unul real. Lărgirea la patru benzi a DJ691 servește interesele comunității noastre și a tuturor celor care tranzitează zona, de aceea sunt convins că, la anul, se termină cu cozile interminabile și cu ambuteiajele zilnice”, a afirmat Claudiu Mihălceanu.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Contractul pentru finalizarea acestui tronson, de la centura Timișoarei până la nodul rutier de la Giarmata, lung de aproape șapte kilometri, are o valoare de 63 de milioane de lei, fără TVA.

 

banner maxagro