Primarul din Berzasca merge mai departe pentru încă un mandat! Barca politică – un mister!

Petru Nicolae Furdui nu renunță la comunitatea de pe Clisura Dunării, pe care o cârmuiește de mai bine de două decenii! Acesta e pregătit să candideze din nou în 2020.

De-a lungul timpului, edilul din Berzasca a fost exemplul viu al faptului că electoratul nu a mizat pe ideea apartenenței politice, ci a votat omul, dovadă că inclusiv astăzi Furdui se află la cârma comunității ce urmează să fie declarată stațiune turistică de interes local. În ciuda faptului că edilul nu a părăsit barca liberală (cea care i-a adus victoria la alegerile din 2012) pentru cea socială-democrată, ci a preferat să candideze independent la alegerile locale din 2016 (chiar dacă se afla pe lista de interes a fostului președinte PSD CS, Ion Mocioalcă), comunitatea pe care o conduce nu a fost niciodată vitregită de interesul guvernanților și asta datorită unui mic secret: unitatea. „Când ești unit și nu ești dispersat, cu atât mai mult, indiferent de cine guvernează, își va îndrepta atenția spre acea comunitate care este unită, asta pentru a o convinge că este alternativa cea mai bună și atunci comunitatea primește cel mai mult.”, a subliniat Furdui.

Nicolae Furdui este dispus să lupte împotriva celorlalți candidați pentru șefia administrației publice locale din Berzasca. Fiind și el un primar apropiat de șefa PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, l-am întrebat pe edil dacă acest lucru poate contribui la schimbarea macazului, în sensul părăsirii statutului de primar independent pentru statutul de candidat, în 2020, din partea social-democraților. „Nu pot să mă pronunț, dar s-a demonstrat că ceea ce am făcut în alegerile anterioare am făcut-o la îndemnul sfătuitorului meu, cel care-mi va da îndrumări în continuare. Și aici vorbim de relația mea, nu politică, ci despre relația mea cu Dumnezeu. Voi primi sfatul la vremea potrivită cu privire la ce va trebui să fac.”, a concluzionat șeful administrației publice locale din Berzasca pentru expressdebanat.ro