Primarul comunei Măureni, reales în Adunarea Eparhială a Episcopiei Caransebeșului!

brian filimon

Edilul Brian Filimon a fost reales membru deputat în Adunarea Eparhială a Episcopiei Caransebeșului pentru Centrul Pastoral Bocșa, pentru următorii patru ani, alături de primarul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu.

Vestea a fost primită cu bucurie de primarul comunei Măureni, care ne-a mărturisit că realegerea sa în Adunarea Eparhială îl motivează să se implice și mai mult în toate problemele administrative, culturale, social-filantropice, economice și patrimoniale ale eparhiei.

Pentru mine este o onoare și o binecuvântare, deoarece tot timpul am fost apropiat de Biserică, de tot ceea ce ține de partea aceasta a ortodoxiei, dar și de celelalte culte. Alegere mea de a reprezenta Centrul Pastoral Bocșa, împreună cu domnul primar Mirel Pascu, în cadrul Adunării Eparhiale nu poate decât să mă onoreze. Îmi aduce o motivație în plus și, cu siguranță, și o responsabilitate. Voi rămâne, așa cum am făcut-o și până acum, într-o strânsă comuniune cu tot ceea ce ține de Episcopie, de PSS Lucian, Episcopul Caransebeșului, și, bineînțeles, de tot ceea ce ține de nevoile zonei și a Centrului Pastoral Bocșa.”, ne-a declarat primarul comunei Măureni, Brian Filimon.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)