Primarul Cismăneanțu i-a scos din nou la curățenie pe bocșeni

Așa cum a promis, primarul din Bocșa iese la curățenie în fiecare săptămână în diverse zone ale orașului, încercând, totodată, să îi mobilizeze și pe locuitori. 

Și în acest sfârșit de săptămână, primarul Eugen Cismăneanțu a ieșit la curățenie. Nu singur, ci însoțit de viceprimarul Olimpiu Brie, angajați ai Primăriei, dar și de consilieri locali din Bocșa. De asemenea, la curățenie au ieșit și beneficiarii Legii 416, adică cei care primesc ajutor social.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Alături de mine au fost prezenți domnul Brie Olimpiu – viceprimar, domnii consilieri Miu Sorin (PMP), Lazerescu Ciprian (PMP), Crețan Ovidiu (PMP), Stoica Maria (PSD), dar și beneficiarii Legii 416 (ajutor social). Mulțumesc pe această cale, pentru prezența și implicarea în acest proiect, preotului Valentin Ungar – Parohia Ortodoxă (Adormirea Maicii Domnului) din cartierul Bocșa Română, dar și tuturor colegilor din cadrul primăriei. Vă așteptăm alături de noi pe toți cei care doriți să vă alăturați acestui proiect, ce se va derula săptămânal!”, anunță primarul Eugen Cismăneanțu.

Cea de-a treia acțiune din acest an din cadrul programului „Un oraș devine curat cu fiecare dintre noi” s-a desfășurat în zona cuprinsă între Uzină și benzinăria Petrom.

banner 970 x 250