Primarul Caransebeșului se inspiră din lucrările edilitare realizate de Nelu Popa la Reșița. Copy-paste-uri urbanistice!

Zona centrală din municipiul Caransebeș va fi înfrumusețată, din punct de vedere urbanistic, la inițiativa primarului Felix Borcean, care ia exemplul omologului său de la Reșița, Nelu Popa.

Edilul Caransebeșului dorește să aerisească zona dintre centrul Mall și blocul de vis-a-vis, care adăpostește la parter mai multe spații comerciale.
„Ne-am gândit să renunțăm la aceste scaune rotunde din lemn pe care o să le mutăm în cartiere și să amenajăm zona cu câteva mici construcții din ciment, gen parapet, pe care să montăm lemn care să servească drept zonă de odihnă, scaune pentru trecători, la fel cum Nelu Popa a amenajat promenada pe malul Bârzavei (foto, n.r.). Cred că zona va fi mai îngrijită, mobilierul nu mai poate fi distrus cum este acum cel din zona centrală, pe care tot îl reparăm, și vom putea înfrumuseța spațiul verde”, ne-a declarat primarul Caransebeșului.

Felix Borcean spune că investiția, care nu va fi mare, se va realiza din bugetul local cu angajații Serviciului de Întreținere și Reabilitare din cadrul Primăriei Caransebeș.