Primarul Caransebeșului a trecut la munca de jos!

borcean curatenie

Felix Borcean s-a alăturat sâmbătă voluntarilor în cadrul campaniei naționale „Let’s Do It, Romania!”, acțiune la care au participat elevi, profesori, reprezentanți și angajați ai firmelor și instituțiilor publice din oraș.

Profitând de ziua însorită de ieri, caransebeșenii au ieșit, cu mic cu mare, la curățenie în trei zone din oraș: Piața, Parcul Teiuș și cartierul Pipirig. Acțiunea a durat mai multe ore, timp în care participanții au reușit să adune kilograme bune de deșeuri, în special PET-uri, pungi de plastic și hârtie, dar și piese vechi de mobilier, care au fost ulterior predate operatorul de salubritate din oraș.

La acțiunea de sâmbătă au participat mai multe grupe de preșcolari și clase de elevi de la grădinițele și școlile din municipiu, împreună cu dascălii lor, dar și angajați și reprezentanți din sectorul public și privat.

Voluntarilor li s-a alăturat și primarul Caransebeșului, Felix Borcean, care a dorit prin gestul său să-și exprime recunoștința față de toți cei care weekend-ul acesta și-au rupt din timpul liber pentru a participa la această acțiune, dând dovadă de spirit civic.

„Mulțumim tuturor participanților care au rupt din timpul lor liber pentru a face curățenie în câteva zone din oraș. Au fost prezenți la acțiune preșcolari, elevi, profesori și reprezentanți/angajați ai firmelor sau instituțiilor publice din oraș. Felicit în mod deosebit angajații firmei TMD, care s-au mobilizat în mod exemplar și au făcut o treabă minunată! Ne rămâne în urmă, tuturor cetățenilor, responsabilitatea de a păstra curățenia!”, a transmis Felix Borcean.

borcean curatenie 4

borcean curatenie 2

borcean curatenie 3

borcean curatenie 5

borcean curatenie 6