Primarul Brian Filimon face senzație cu naționala României la Campionatul European de Fotbal!

nationala primarilor

Edilul-șef al comunei Măureni a reușit un gol fabulos în poarta Germaniei la Campionatul European de Fotbal al primarilor!

Naționala primarilor români, din care fac parte și cărășenii Nicolae Beg (Marga), Brian Filimon (Măureni) și Ciprian Măceșanu (Ticvaniu Mare) sau Claudiu Mihălceanu, edilul comunei timișene Giarmata, a obținut astăzi calificarea în faza a doua a Europeanului de fotbal destinat șefilor de administrații locale. Două victorii categorice au obținut primarii tricolori în prima zi a competiției care se desfășoară în Slovacia, la Trnava, la care mai participă alte 10 selecționate. În meciul de debut, primarii noștri n-au avut milă de omologii din Croația. 13-4 a fost scorul, în naționala României regăsindu-se și foști internaționali din fotbalul mare, cum e cazul lui Gabi Mureșan, astăzi primar în Mureș. Tibi Zelencz, edil al unei comunei din Cluj, nu și-a atârnat nici el de mult în cui ghetele de fotbalist profesionist, iar Teodor Ștefanca, primar la Bârsana, are la rândul său un trecut interesant pe terenul de fotbal. Toate astea s-au simțit și în al doilea joc al primarilor români. 4-0 cu Germania, după o evoluție entuziasmantă a lui Brian Filimon.

primarii banatului

„A marcat un eurogol! Brian a avut o execuție fantastică, a trimis mingea direct în vinclu, un vinclu cu bară. Golul de 2-0 a fost o bijuterie. A mai marcat încă unul până la final. Să știți că e o competiție cât se poate de serioasă, nu e chiar amicală. Nemții au venit cu antrenor, ne-au studiat la primul nostru meci, cu Croația, și-au luat notițe. Așteptăm să vedem cu cine jucăm mâine. Avem o echipă bună, sper să ne batem pentru trofeu, pentru titlul de primari campioni europeni!”, a declarat pentru expressdebanat.ro, Nicolae Beg, președintele Asociației Comunelor din Caraș-Severin.

whatsapp image 2022 05 30 at 19.28.02

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/