Ați văzut-o? Anunțați imediat Poliția!

fata disparuta panaite emanuela
promovare online Timisoara Casa Auto

O tânără cu dizabilități și probleme medicale din Reșița este căutată de polițiști. Fata de 18 ani a dispărut de acasă duminică, înainte să se crape de ziuă.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin caută o tânără de 18 ani, care a plecat de la domiciliu ieri dimineață și nu a mai revenit.

Astăzi, la ora 14.00, mama tinerei a mers la Poliția Municipiului Reșița pentru a sesiza dispariția. Femeia spune că fiica sa ar fi plecat de acasă între orele 04.00 și 05.00, fiind vorba despre o persoană cu dizabilități și probleme medicale. Numele fetei este Emanuela Panaite.

Semnalmente: 1.70 m înălțime, greutate 60 kg, ochi căprui, păr șaten, lung până la umeri, ochi căprui, fața rotundă, constituție atletică.

Nu se cunosc detalii privind articolele de îmbrăcăminte pe care le purta tânără în momentul plecării.

promovare banner maxagro

Fata poartă un aparat auditiv în urechea stângă, aceasta având deficiențe de auz și vorbire.

Imediat după sesizare au fost constituite echipe de polițiști, care au demarat căutările și verificările în vederea depistării cât mai repede a persoanei dispărute.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

publicitate tmc 640