Primarul Borcean recunoaște tot! „Nu am fost apropiați!”

Relația dintre președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, și primarul liberal al Caransebeșului, totodată șef al organizației municipale Caransebeş a partidului, e tot mai rece. Edilul-șef nu se regăsește în planurile de viitor ale liderului liberal și în strategia partidului!


Marcel Vela evită de fiecare dată să vorbească în public despre relația formală pe care o are cu Felix Borcean, însă acesta din urmă nu are nicio problemă în a recunoște că în PNL Caraș-Severin există destule tensiuni. „Nu am considerat-o niciodată o relație încordată, pur și simplu nu prea avem o relație. Ne întâlnim, ne salutăm, nu ne vorbim telefonic, nu avem schimburi de mesaje politice. Poate nu fac parte din strategia lui, așa o simt eu acum. Eu încă îmi păstrez umanitatea, eu nu sunt tip politic care să mă învârt în jurul cozii, care să mă ondulez pe anumite dorințe, criterii și așa mai departe. Eu sunt ceea ce sunt, îmi voi duce mandatul la bun sfârșit și voi vedea atunci, în preajma alegerilor, dacă vor fi alte variante sau voi merge pe aceeași linie. Înainte de alegeri, eu nu eram un apropiat al lui Marcel Vela și nici în ulterior nu am fost apropiați, drept dovadă eu vorbesc cu el cu dumneavoastră, foarte politicos”, a explicat primarul Borcean pentru expressdebanat.ro.

Edilul-șef al Caransebeșului dezminte toate zvonurile potrivit cărora, în 2020, va candida pentru un nou mandat ba de la un partid, ba de la altul, numai de la PNL nu. În plus, în momentul de față ar fi prea greu de făcut o strategie. „Sunt nisipuri mișcătoare, nu poți să faci o strategie politică nici măcar în interiorul partidului pentru că atât de volatil este totul că orice tentativă de strategie ar eșua în secunda următoare. Nu are sens să gândim atât de departe. Cert este că eu nu îmi schimb ideologia politică, eu nu mă gândesc să trec în alt partid, cum s-a tot speculat, nu fac parte din alt proiect politic, nu mă interesează lucrurile astea”, a mai declarat primarul liberal.