Mirel Pascu folosește banul public

Partidul Democrat Liberal, Filiala Bocșa, își exprimă dezacordul total față de felul în care primarul orașului Bocșa, Mirel Pascu, înțelege să-și facă campanie electorală, folosindu-se de banul public!

Pe parcursul întregii sale campanii electorale, Mirel Pascu a oferit pachete cu alimente şi a organizat zilnic la Casa de Cultură şi în alte locaţii din oraşul Bocşa adunări electorale unde au fost oferite alimente şi băuturi. Toate aceste lucruri fac parte dintr-un sistem binecunoscut al domnului primar care, văzând că este în cădere liberă în sondaje, încearcă cu disperare să câştige voturi cumpărându-le. Mai mult, folosindu-se de bani publici, organizează în zilele 6-7 Iunie, cu puţin timp înainte de alegeri, Festivalul Aurelia Fătu Răduţu.

Probabil, primarul Mirel Pascu nu s-a putut abține să nu politizeze și acest mare concurs folcloric, ce poartă numele Aureliei Fătu Răduțu sau, iarăși probabil, a rămas fără bani în campania electorală și s-a gândit să folosească banii publici!

Consider că acest important festival nu trebuia politizat şi domnul primar nu are niciun drept să întineze memoria unei mari şi îndrăgite artiste în scop electoral.

PDL Bocșa este în total dezacord față de aceste practici și asigură toți cetățenii orașului Bocșa că, după ce Eugen Cismăneanțu va ajunge primar, va obliga restituirea tuturor banilor publici folosiți în interes personal de actualul primar, Mirel Pascu.

Eugen Cismăneanţu

Comments

 1. victor says:

  mireluuuuu, PA! gelu e noul primar al Bocsei!!

 2. taticu says:

  ce mai cheltuie banii degeaba? nu-l mai voteaza nici aia la care le-a dat bani si cadouri. nu se mai vinde nimeni. au fost baieti destepti, au luat plasele de la mirel, dar voteaza cu cismaneantu.

 3. Adi says:

  Sa le fie rusine organizatorilor ca nu au programat Festivalul in 13 iunie. Prietenii stiu de ce!

 4. mirela pasca says:

  m..e pascu! un nenorocit, care foloseste banul public in interes propriu. la baie la bocsa cu el!!!!!!!!!!!!!!!!