Primarul Boboescu țintește PNRR-ul pentru un centru de colectare a deșeurilor

Primăria Coronini face demersuri pentru dezvoltarea și completarea sistemelor de management integrat a deșeurilor la nivelul comunei.

Administrația locală din comuna de la malul Dunării are în vedere înființarea unui centru de colectare a deșeurilor care nu pot fi adunate în pubele individuale, cum sunt cele voluminoase, echipamentele electrice și electrocasnice sau resturi din construcții și demolări.

„Ne-am propus să deschidem un centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Ce înseamnă asta? Este o platformă împrejmuită, unde vor putea fi depozitate deșeurile nemenajere, precum aragaze, frigidere, plăpumi, saltele etc. Aveam în minte un astfel de proiect, de ceva vreme, dar dacă nu faci ceva autorizat, nu te lasă nimeni.”, ne-a declarat primarul comunei Coronini, Ilie Boboescu.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Pentru implementarea acestei investiții, administrația locală din Coronini urmează să acceseze Programul Național de Redresare și Reziliență. „Vom depune o cerere de finanțare pe acest program, în vederea accesării banilor necesari pentru conturarea investiției, astfel încât costurile noastre să fie cât mai mici, spre deloc.”, a conchis Boboescu.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/