Primarii PSD au fost dezavantajați 3 ani de Romeo Dunca!

isac marius vicepresedinte cj cs

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin îl acuză pe președintele Romeo Dunca că a repartizat în mod discreționar bani primăriilor din județ, fără să țină cont nici măcar de colegii săi din PNL!

Marius Isac, fostul om de încredere al lui Romeo Dunca, susține că liberalii nu au niciun motiv să se plângă de modul în care noua majoritate din Consiliul Județean vrea să repartizeze cei 37 de milioane de lei proveniți din cota de 6% din impozitul pe venit. Romeo Dunca recunoaște că, în primii trei ani de mandat, primăriilor PSD le-a revenit cam 40% din sumele repartizate județului, însă vicepreședintele Isac spune că primarii PSD au toate motivele să se simtă și ei „jefuiți” de către liberali. Iar asta s-ar fi întâmplat timp de 3 ani, exact așa cum ar fi dispus Romeo Dunca.

„Credeți că cineva ne-a întrebat pe noi, anul trecut sau acum 2 ani, de repartizarea celor 6% din impozitul pe venit!? N-am făcut noi repartizarea! Ne trezeam cu o listă în ședința de Consiliu și trebuia votată. Mă gândesc că o făcea domnul președinte atât timp cât eu nu am participat la nicio discuție vizavi de aceste sume.”, a dezvăluit Isac la Express Live.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Vicele Isac mai spune că și bugetul propriu al Consiliului Județean a fost făcut în toți acești ani de mandat exclusiv de către Romeo Dunca, fără să se consulte cu nimeni și fără să țină cont de nevoi. „Am avut în calitate de vicepreședinte atribuții la DGASPC, la bibliotecă, la muzeu. Eu niciodată nu am fost întrebat de domnul președinte ceva legat de buget. Când s-a făcut repartizarea în trecut pentru DGSPC ne-a tăiat aproape 60% din buget tocmai când voiam să achiziționăm două autoturisme, pentru a nu mai fi nevoiți să ne milogim de primari să ne ducă la familiile care aveau nevoie de asistență socială. Eu nu am fost consultat niciodată, nu știu dacă a fost domnul Ovidiu Rădoi.”, a mai devoalat Marius Isac.

Proiectul privind repartizarea către primării a sumelor necesare pentru echilibrarea bugetelor locale va fi repus pe ordinea de zi a Consiliului Județean într-o ședință viitoare. Marius Isac le transmite foștilor săi colegi din PNL că nu trebuie să se simtă nedreptățiți dacă proiectul va fi adoptat în forma propusă de PSD și asta pentru că Romeo Dunca a înclinat balanța în favoarea lor timp de 3 ani. „Sincer, aveau motive social-democrații să se plângă în anii trecuți, că nu s-a făcut în mod corect, în mod echilibrat. Eu sunt în Consiliul Județean în fiecare zi, dar niciodată n-am fost niciodată n-am fost invitat, nici de domnul președinte, nici de domnul Rădoi, la o discuție vizavi de bugetul pentru cele 77 de UAT-uri. Nici măcar acum, când fac parte din altă majoritate. Măcar acum, în ceasul al 12-lea, puteam să fiu chemat și întrebat, ca apoi să vorbesc cu noua majoritate. Dar nu, exclus!”, a adăugat vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/