Dumnezeu a oprit ticăloșia din Consiliul Județean Caraș-Severin!

dunca romeo presedinte cj cs (2)
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Romeo Dunca invocă divinitatea în replica pe care i-o dă președintelui Asociației Comunelor, Gheorghe Beg, după ce acesta îl acuzase de incompetență în administrația publică.

Acuzat de către Beg că e singurul vinovat pentru că mai multe proiecte de hotărâre ale Consiliului Județean Caraș-Severin nu au fost adoptate din cauza unor chestiuni procedurale, printre care și cel referitor la repartizarea către primării a banilor proveniți din cota de impozit pe venit, președintele Dunca se simte hăituit.

„Au început să muște toți. Pe rând sau în grup, de parcă nu au liniște. Sau mai bine zis, s-a dat ordin pe unitate!”, a constatat Romeo Dunca.

1000x100 (4)

Primarul comune Marga a găsit și el momentul prielnic, spune Dunca. „Păi cum să nu, când comuna acestuia trebuia să ia de două ori mai mulți bani decât Herculane sau Moldova Nouă? Și de 10 ori mai mult decât colegul lui, primarul de la Lupac. Și aproape la fel ca și Reșița…”, a comentat președintele CJ.

Lăsat de colegii săi liberali singur la masă cu 18 social-democrați, Romeo Dunca spune că nu el trebuie învinovățit pentru că nu a supus la vot conform Codului Administrativ proiectele de hotărâre în cauză. „Mai degrabă cel de sus a oprit ticăloșia, dând cu anestezic peste creierele îmbibate cu lăcomie și nerușinare ale consilierilor din alianța pusă pe grozăvii și le-a dat peste mâini. Cat despre minciuna că am luat toți banii când am avut majoritate, nu am ce să mai comentez. E rușinoasă susținerea de vreme ce, 40% din sumele anului trecut, de exemplu, au ajuns la alte primării decât cele PNL.”, a conchis Romeo Dunca.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/