Primăria Timișoara vrea să înființeze un adăpost pentru câinii fără stăpân

Primăria Timișoara intenționează să realizeze un mare adăpost public pentru câinii fără stăpân. Deocamdată, instituției i-a luat doi ani pentru a găsi un teren. Între timp, primăria a prelungit contractul cu firma care se ocupă acum de câinii de pe stradă.

Primăria Timișoara are în plan să construiască un adăpost public pentru câinii fără stăpân, doar că v-a mai dura ceva timp până când acesta va fi realizat.

Prin urmare, în plenul Consiliului Local Timișoara din această săptămână a fost aprobat un proiect de hotărâre cu privire la prelungirea cu un an a contractului cu firma Danyflor, care se ocupă acum de câinii abandonați.

1000x200 dacus 02

Din documentația care însoțește proiectul aflăm că Primăria Timișoara a cuprins în programul de dezvoltare pentru anii 2021 și 2022 obiectivul de investiții „studiu de fezabilitate Adăpost populație canină”. Doar că după doi ani, în prezent s-a ajuns la procedura de primă înscriere a terenului identificat pentru amenajarea acestui adăpost.

Așadar, urmează realizarea PUZ-ului, studiul de fezabilitate, proiectul tehnic și abia apoi execuția, după ce va fi identificată o sursă de finanțare pentru această investiție.

publicitate si promovare online banner maxagro